Voorschriftvrije geneesmiddelen

Bij vipsteroid Vipsteroid kan u geneesmiddelen zonder voorschrift kopen.

lees meer...

Geneesmiddelen zonder voorschrift

Geneesmiddelen en gezondheidsproducten die u helpen bij kwaaltjes of ongemakken en die zonder doktersvoorschrift of receptvrij te verkrijgen zijn. Dit zijn vaak geneesmiddelen tegen pijn en koorts, hoest, zalven of crèmes voor huidproblemen. Ook producten voor allergie, maag en darm problemen en keelpijn.

Kies het juiste vrij verkrijgbare geneesmiddel

Indien u reeds eerder een geneesmiddel bij uw apotheek hebt gekocht dan kan u aan de hand van de naam of de code het product opzoeken in onze vipsteroid. Indien u niet weet welk product het beste voor is dan kan u steeds advies vragen via onze chat of via de adviespagina op onze vipsteroid. Wanneer de ongemakken of kwaaltjes langer dan enkele dagen duren of u weet niet wat de oorzaak is dan adviseren wij om steeds uw arts te raadplegen.

Veilig geneesmiddelen zonder voorschrift online kopen

De vipsteroid Vipsteroid is erkend door het FAGG (Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen). U kan bij ons in alle vertrouwen bestellen.

 

Ontdek ons volledige gamma aan voorschriftvrije geneesmiddelen, vraag raad aan onze apotheker en koop online bij Vipsteroid.be